Bevar bussrute 431

Ruter truer med å legge ned buss 431 som går fra Oslo til Kjeller på morgenen og i retur på ettermiddagen. Litt gjemt på ruter.no finner du https://ruter.no/avvik/ruteendring-pa-romerike/. (Dette har ikke vært tydeliggjort for de reisende på buss 431 fra Ruter, men ved flaks og tilfeldigheter kom ryktet meg (oppropsansvarlig) for øret.)

Ingen fullgod erstatning blir tilbudt de flinke kollektivreisende når buss 431 legges ned. Buss 431 pleier å være så full at folk må stå hele veien fra Helsfyr (som er hårreisende nok i seg selv på hovedveiene i 80 km/t). Den erstattes ikke, men buss 400 går litt hyppigere i stedet. Det er til liten hjelp ettersom korrespondansen på Olavsgaard vil bli mye venting i snø og regn. Risikoen er stor for forsinkelser, som øker faren for dårlig korrespondanse og gjør korrespondanse ekstra stress.

Kollektivreisende kan finne på å heller velge ekstra reisetid enn å få en ekstra overgang. For overganger er veldig stress. Vil du slappe av med boka di, eller hoppe mellom busser? Vil du måtte følge  med hele veien eller fokusere på andre ting? Det er slike spørsmål vi kollektivreisende overveier.

Opprop har reddet bussruter før. Vi håper på at Ruter vil høre på sine kunder nok en gang.

Du signerer på:

At du vil bevare bussrute 431 eller på annet vis få en erstatning som ikke gir en ekstra overgang og heller ikke merkbart (maks 5 min) lengre reisetid.

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Jarl Øystein Samseth kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook