NEI til lakseoppdrett i Balsfjorden

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

NY LISTE

2015-02-15 09:50:55

God formiddag.

Forslaget til kystsoneplan for Tromsøregionen er nå på høring. I forslaget er det satt av to lokaliteter for akvakultur i Balsfjorden. Disse områdene er samme arealer som Wilsgård AS tidligere søkte om dispensasjon for. I og med at denne listen - NEI til lakseoppdrett i Balsfjorden - er knyttet til behandlingen av dispensasjonsøknaden har jeg funnet det mest riktig å starte en ny liste - NEI til akvakultur i Balsfjorden - som er en liste som kan benyttes ved de anledninger som måtte bli nødvendige fremover. Jeg håper dere alle tar dere tid å signere dette oppropet og deler så mye som mulig med venner og kjente.

Vennlig hilsen

Ivan Jørgensen

http://www.opprop.net/nei_til_akvakultur_i_balsfjorden

 


Ivan Jørgensen

behandling i Formannskapet

2014-11-08 16:00:12

Mine venner,

da er det på tide å begynne å fokuserer på saken igjen etter en lengere tids pause der det ikke har skjedd meget, i hvert fall ikke i det åpne rom, når det gjelder vår sak om oppdrett i Balsfjorden eller ikke. Det kan virke som om at kommunen ikke har tenkt å fremme dispensasjonssøknaden til politisk behandling. Dette gjøres antagelig fordi at den politiske ledelsen er klar over at forslaget vil falle ved en eventuell behandling i tråd med hva de ulike politiske miljøene har signalisert på forhånd. Den politiske ledelsen mener antagelig at det er bedre med ikke noe vedtak i det hele tatt, kontra et vedtak som går i mot rådmannens innstilling.

Nå er det bare å spisse blyanten igjen, den 12. november skal formannskapet i Balsfjord kommune ha møte, som sak 113/2014 førstegangs behandles nu Kystsoneplan for Tromsøregionen. Rådmannens innstilling er at utkastet sendes ut på offentlig ettersyn- Og da, mine damer og herrer, er vi virkelig i gang med den prosessen som virkelig gjelder. Har dere vært flinke med innsigelser tidligere så er vi nødt til å doble innsatsen denne gangen. Dette er VIKTIG! Blir det avsatt arealer til bruk for oppdrettsæringen i Kystsoneplanen vil dette medføre at det vil bli svært mye vanskeligere å forhindre slik etablering i etterkant, ikke umulig, men vanskeligere. Så her gjelder det å etablere det man kan av motstand.

Sakens dokumenter finner du her:

http://62.63.19.6/eInnsyn/RegistryEntry/DocumentDetails/149811

Da er det bare å sette i gang igjen :-)

Hilsen

Ivan Jørgensen


Ivan Jørgensen

høringsfrist

2014-09-11 11:31:08

Hei,

jeg påminner om morgendagens høringsfrist og henstiller alle som kan og vil om å sende inn en uttalelse slik at din/deres stemme blir hørt. Det er viktig at de som skal behandle saken politisk får et korrekt inntrykk av bredden i motstanden mot en slik etablering.

Ønsker alle lykke til med skrivingen :-)

 


Ivan Jørgensen

En uke igjen til innsigelsesfristen

2014-09-06 13:03:24

God ettermiddag,

det er nå under en uke igjen til innsigelsene skal være inne. Jeg ber derfor så mange som mulig om å gjøre andre kjent med oppropet slik at vi kan stille med enda flere navn på listen da denne blir overlevert til Balsfjord kommune.

Ha en fortsatt hyggelig helg!

Vennlig hilsen


Ivan Jørgensen

Oppsummeringsmøte

2014-09-03 22:03:30

God kveld,

 

det inviteres til et oppsummeringsmøte f.k. torsdag kveld kl. 1800 i Fjordmuseets lokaler på Storsteinnes. Alle som ønsker å bidra til saken er hjertelig velkommen til å delta.

 

Vennlig hilsen


Ivan Jørgensen

Oppstartsmøte

2014-08-20 18:55:53

God kveld,

det vil avholdes et fellesmøte i Fjordmuseets lokaler på Storsteinnes søndag den 24. august kl. 1800, altså førstkommende søndag.

Agenda for møtet er videre planlegging og formalisering av arbeidet frem mot innspillsfristen som Balsfjord kommune har satt til 12. september.

Håper så mange som mulig kan delta. Gi gjerne beskjed hvis du kommer.

Vennlig hilsen

Ivan Jørgensen

 

ivan.joergensen@online.no

416 50 377

 


Ivan Jørgensen

Videre fremdrift

2014-08-02 17:58:31

God kveld alle sammen,

vi nærmer oss 200 medlemmer i facebook-gruppen og 300 underskrifter på oppropet, en svært god oppsluttning vil jeg si :-)

For å komme videre med saken hadde jeg ønsket at vi kunne danne en type prosjektgruppe som kan diskutere seg frem til en strategi for videre fremdrift i saken. Vi har tilgjengelige lokaler og vi er noen ildsjeler som allerede har sagt seg villig til å bidra

Men det er plass til flere, det vil ikke mangle arbeidsoppgaver. Så hvis det er noen som har lyst til å være med så er vi svært takknemlige.

Gi meg beskjed her inne på oppropet, på FB eller på telefon 416 50 377 så blir vi enige om når og hvordan vi kan ta et slikt møte for å kosolidere oss litt mer systematisk.

Ønsker alle en fortsatt hyggelig helg!

Vennlig hilsen

Ivan Jørgensen


Ivan Jørgensen

Facebook gruppen

2014-07-27 09:42:07

Hei alle, det er også opprettet en Facebook gruppe:

https://www.facebook.com/groups/700643333341935/

eller søk på "Nei til lakseoppdrett i Balsfjorden"

Bli svært gjerne medlem og inviter så mange som mulig av dine venner og bekjente.

Takker for ditt engasjement.


Ivan Jørgensen



Del denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.