Bevar Munkelia barnehage!

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Munkelia barnehage er reddet!!

2022-02-19 15:08:29

Torsdag 17. februar vedtok et enstemmig bydelsutvalg (BU) å avvise bydelsadministrasjonens forslag om å avvikle Munkelia barnehage. Etter et langvarig og sterkt press fra foreldregruppen, kombinert med dette oppropet som viste at avgjørelsen vekket harme langt utover foreldregruppen, tok BU sterk avstand fra bydelsadministrasjonens behandling av saken, og besluttet altså å avvise forslaget. Det betyr at Munkelia barnehage er reddet, de svært kompetente ansatte får fortsette å ta vare på barna våre i kjente omgivelser, og barna slipper å måtte bryte opp det kjente og kjære for å flyttes til andre barnehager.

På vegne av foreldregruppen i Munkelia barnehage, vil vi rette en stor takk til alle dere som har skrevet under oppropet vårt! Det har vært rørende og godt å føle så sterk støtte for saken vår, noe som har gjort det lettere å ta kampen. Kampen er nå vunnet og både foreldre, barn og ansatte er overlykkelige over resultatet. 

Tusen hjertelig takk for støtten - det har betydd så mye!


Marie Ruud

BUK-komiteen innstiller på at Munkelia barnehage skal bestå!

2022-02-10 22:40:33

Tirsdag (8/2-22) var saken vår  oppe til behandling i Nordstrand "Barn-, ungdom- og kulturkomite" (BUK). Der ble den diskutert i nærmere to timer, og vi føler at BUK fulgte oss på alt vi har spilt inn. BUK kom til en enstemmig innstilling til bydelsutvalget (BU) om å avvise forslaget om å avvikle Munkelia (Protokoll. BUK, 08-02-2022, sak 7/22). Det må tas forbebehold om at en slik innstilling ikke er bindende for BU, men vi tar med oss dette som en klinkende klar anbefaling fra BUK. I møtet ble det rettet sterk kritikk mot prosessen og konklusjonen til bydelsadministrasjonen. Vi kan derfor tillate oss å fremdeles ha håp om at Munkelia kan reddes!

Det enstemmige forslaget til bydelsutvalget fra BUK lyder følgende:

 
"Votering: Enstemmig vedtatt
Barn,- ungdom- og kulturkomiteens vedtak:
  1. Barn, ungdom og kulturkomiteen ber bydelsutvalget avvise forslaget om nedleggelsen av Munkelia barnehage.
  2. BUK ber om at bydelsadministrasjonen redegjør for overkapasitet en har i bydelen og hvor den er og legger denne til grunn for vurderingene bydelen skal ta.
  3. BUK ber om at alternative løsninger skal utredes forutsatt at redegjørelsen i punkt 2 viser overkapasitet."
 
Vedtaket fra BUK skal nå behandles i BU førstkommende torsdag (17/2-22), og vi krysser fingrene for at forslaget vedtas der.
 
Bevar Munkelia barnehage!

Marie Ruud



Del denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.



Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...